luni, 17 august 2009

Mii de multumiri Mediafax !

http://www.mediafax.ro/social/circa-o-suta-de-persoane-au-protestat-fata-de-distrugerea-parcului-emil-garleanu.html?1688;4771421

Cititi aici raportul cat se poate de detaliat al Mediafax ! Apreciem enorm promptitudinea si bunavointa reporterilor de a asculta comentariile pana la capat.

Precizam ca avizarea ALPAB pentru a nu se elibera aviz de defrisare a avut loc acum cateva zile.
De asemenea, a fost deja depusa o petitie la Mediu, la care am primit raspuns vineri 14.08.2009. Persoanele care au depus-o si au primit raspunsul mi-au comunicat ca, la sesizarea noastra impotriva distrugerii parcului li s-a raspuns ca, de fapt, nu ar fi vorba de o biserica mare cu clopotnita, ci de o bisericuta de lemn si de un bazin. Suntem nemultumiti de calitatea raspunsului, intrucat nu ne intereseaza ce destinatie ii planuieste Primaria Sector 3 parcului nostru dupa defrisare. Noi ne vrem parcul asa cum este el acum, fara constructii.

Multumim Mediafax pentru initiativa civica de care a dat dovada, intrucat problema constructiilor ridicate in parcuri este una nationala. La o simpla cautare pe Google veti regasi exemple.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu