luni, 26 octombrie 2009

Multumim EVZ !

Pentru faptul ca publica un caz care, chiar daca n-o sa ne ajute pe noi, ii va ajuta pe altii sa-si salveze parcurile de avizele cu probleme eliberate de primarii ! Noi, impreuna cu fundatia Eco-Civica, ii vom sprijini !

Cititi aici

Multumim EVZ pentru demersul informativ si pentru interes. Distrugerea intentionata si pe banda rulanta a spatiilor verzi in conditiile in care primaria generala ne da scris negru pe alb ca nu are spatii pe care sa amenajeze parcuri cu bani care ii stau la dispozitie, doar sa vina cu planul, este un fenomen extrem de grav si un abuz la adresa cetatenilor.

Vrem sa anuntam public de acum ca, oricare ar fi situatia juridica a terenului pe care este amenajat parcul, OUG 114 interzice cu desavarsire distrugerea zonei verzi. Prin urmare, orice autorizatie de construire eliberata din 2007 incoace, de la intrarea in vigoare a ordonantei 114, este ilegala.

Si vom dovedi asta la tribunal. Si daca vom pierde, cu legea de partea noastra, vom merge la Curtea Europeana pentru Drepturile Omului.

NU RENUNTAM LA DREPTURILE NOASTRE !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu