miercuri, 21 aprilie 2010

Miting duminica 25 aprilie 2010 !!!

Va invitam sa veniti si dumneavoastra in parc duminica 25 aprilie la ora 14.


Trebuie sa aratam tuturor faptul ca ne dorim acest parc si ca trebuie ca autoritatile sa gaseasca o alta solutie atat pentru retrocedarea celei mai mari parti din parc, cat si pentru eliberarea autorizatiei de construire a unei biserici cu camera mortuara in restul parcului.

Avem promisiunea de participare a primarului general Sorin Oprescu. Decizia de retrocedare a fost semnata de dansul datorita faptul ca primaria sectorului 3 nu a marcat in acte faptul ca parcul nostru a fost amenajat, el aparand liber de constructii, motiv pentru care acesta a putut fi retrocedat. Primarul general doreste sa ne ajute pentru ca aceasta eroare sa fie rectificata, iar parcul sa ne fie restituit, ca sa ne bucuram in continuare de el.


Vedeti mai jos adresa transmisa deja de primarul general primariei de sector pentru rectficarea retrocedarii.


Nimeni de la primaria sectorului 3 nu a confirmat inca participarea.
Avem toata speranta ca veti veni cat mai multi ca sa aratati ca va doriti parcul si ca impreuna vom convinge autoritatile sa gaseasca o cale amiabila de despagubire a noului proprietar si de mutare a amplasamentului bisericii intr-un alt loc din sector, care sa nu fie spatiu verde si ai carui riverani sa o doreasca acolo.
Jurnalul anunta ca parcul poate fi salvat. Si noi stim asta. Veniti si voi ca sa sustineti miscarea de salvare a parcului nostru !!!

2 comentarii:

  1. Faceti o treaba foarte buna, ma oftic ca pe data de 25 pana la orele 15:30 sunt la munca..mi-as fi dorit enorm sa pot participa la miting.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am pus si eu poze de astazi de la acest protest si reportajul celor de la Antena 3 pe blogul meu: alexandrui.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere